اخبار دانشکده اخبار دانشکده

زمان برگزاری جلسه مصاحبه داوطلبان دکتری 97 مهندسی صنایع

اطلاعیه مهم: زمان برگزاری جلسه مصاحبه داوطلبان دکتری 97 مهندسی صنایع

زمان حضور معرفی شدگان چندبرابر ظرفیت دکترای مهندسی صنایع به شرح زیر اعلام می شود. حضور داوطلبان بر مبنای ساعت تعیین شده برای انجام مصاحبه تخصصی الزامی است:

الف: داوطلبان با آزمون (روزانه-شبانه)

حرف اول نام خانوادگی

روز مصاحبه

ساعت حضور

«الف» تا «ج»

شنبه 9 تیر

ساعت 7:45 صبح

«چ» تا «ف»

شنبه 9 تیر

ساعت 10:30 صبح

مابقی داوطلبان با آزمون

یکشنبه 10 تیر

ساعت 7:45 صبح

ب: داوطلبان بدون آزمون (استعداد درخشان)

کلیه داوطلبان سهمیه استعداد درخشان روز یکشنبه 10 تیر ساعت 10:30 برای انجام مصاحبه در محل دانشکده مهندسی صنایع حضور داشته باشند.

توجه 1: حضور داوطلب در زمان مقرر الزامی است و امکان جابجایی ساعت مصاحبه وجود نخواهد داشت.

توجه 2: داوطلبان باید پیش بینی 2 الی 3 ساعت انتظار برای انجام مصاحبه را داشته باشند؛ با اینحال ضروری است که کلیه داوطلبان راس ساعت مشخص شده در محل دانشکده حضور داشته باشند.

توجه 3: ضروری است که داوطلبان یک نسخه تکمیل شده از «فرم مشخصات فردی داوطلب» که قبلا از طریق ایمیل ارسال کرده اند را برای ارایه به هیات مصاحبه‌کننده به همراه داشته باشند.

توجه 4: مصاحبه صرفا از داوطلبانی انجام خواهد شد که ثبت نام خود در سامانه پذیرش دانشگاه تهران را تکمیل کرده باشند.

آدرس: امیرآباد شمالی، خیابان کارگر شمالی، بالاتر از چهارراه جلال آل احمد، دانشکده فنی، ساختمان مرکزی، طبقه سوم، دانشکده مهندسی صنایع، دفتر تحصیلات تکمیلی، سرکار خانم کاسب، تلفن: 82084185