اخبار دانشکده اخبار دانشکده

قابل توجه معرفی‌شدگان چندبرابر ظرفیت دکترای مهندسی صنایع (روزانه، شبانه، استعداد درخشان) سال 1397

پیرو اطلاعیه‌های قبلی دانشگاه تهران، مصاحبه رشته مهندسی صنایع در روزهای شنبه و یکشنبه 9 و 10 تیرماه از ساعت 8 صبح برگزار خواهد گردید. لیست اسامی و زمان مراجعه برای مصاحبه از طریق همین سایت اطلاع رسانی خواهد شد.

مصاحبه صرفا از داوطلبانی انجام خواهد شد که در سامانه پذیرش دانشگاه تهران برای انجام مصاحبه ثبت نام کرده باشند.

ضروری است که داوطلبان، فرم ذیل را با قلم B Nazanin تکمیل کرده و حداکثر تا روز شنبه 2 تیرماه از طریق ایمیل به آدرس m_kaseb@ut.ac.ir سرکار خانم کاسب ارسال نمایند.

ضمنا لازم است که نسخه چاپی و امضا شده فرم پیوست به همراه مدارک مربوطه (مدارک تحصیلی، کارنامه، سوابق تدریس، مقالات و ...) نیز تا روز دوشنبه 4 تیرماه در ساعات اداری به دفتر تحصیلات تکمیلی دانشکده صنایع سرکار خانم کاسب تحویل و رسید دریافت شود.

آدرس: امیرآباد شمالی، خیابان کارگر شمالی، بالاتر از چهارراه جلال آل احمد، دانشکده فنی، ساختمان مرکزی، طبقه سوم، دانشکده مهندسی صنایع، دفتر تحصیلات تکمیلی، سرکار خانم کاسب، تلفن: 82084185

فرم مشخصات فردی داوطلب