اطلاعیه شماره 1: قابل توجه داوطلبین دعوت شده به مصاحبه دکترای مهندسی صنایع (با آزمون) سال 1399

پیرو اطلاعیه‌های قبلی دانشگاه تهران، مصاحبه داوطلبان دکتری مهندسی صنایع به صورت مجازی برگزار خواهد شد(فرایند و نحوه نصب نرم افزارهای لازم در سایت دانشکده قرار داده شده است(شرح پیوست)، زمان و روز مصاحبه متعاقبا اعلام می گردد.

مصاحبه صرفا از داوطلبانی انجام خواهد شد که در سامانه پذیرش دانشگاه تهران برای انجام مصاحبه ثبت نام کرده باشند.

ضروری است که داوطلبان، کپی مدارک به شرح ذیل را حداکثر تا روز شنبه مورخ 05/07/99 ساعت 12 به صورت دستی به کارشناس تحصیلات تکمیلی دانشکده مهندسی صنایع سرکار خانم کاسب تحویل دهند یا از طریق پست به آدرس دانشکده ارسال نمایند.

مدارک مورد نیاز: (کپی مدارک تحصیلی، کپی ریزنمرات کارشناسی و کارشناسی ارشد، مدرک زبان، مقالات پذیرفته/چاپ شده، کپی جلد و شناسنامه کتاب تالیفی/ترجمه‌ای، گواهی رتبه کارشناسی/کارشناسی ارشد در صورت وجود، توصیه نامه)

آدرس دانشکده مهندسی صنایع: امیرآباد شمالی، خیابان کارگر شمالی، بالاتر از بزرگراه جلال آل احمد، دانشکده فنی، ساختمان مرکزی، طبقه سوم، دانشکده مهندسی صنایع، دفتر تحصیلات تکمیلی دانشکده کارشناس آموزش خانم کاسب.