اطلاعیه شماره 1: قابل توجه معرفی‌شدگان چندبرابر ظرفیت دکترای مهندسی صنایع (روزانه،استعداد درخشان) سال 1398

پیرو اطلاعیه‌های قبلی دانشگاه تهران، مصاحبه داوطلبان دکتری مهندسی صنایع در روزهای دوشنبه و سه شنبه 20 و 21 خردادماه از ساعت 8 صبح برگزار خواهد گردید. لیست اسامی و زمان مراجعه برای مصاحبه از طریق همین سایت اطلاع رسانی خواهد شد.

مصاحبه صرفا از داوطلبانی انجام خواهد شد که در سامانه پذیرش دانشگاه تهران برای انجام مصاحبه ثبت نام کرده باشند.

ضروری است که داوطلبان، فرم ذیل را با قلم B Nazanin تکمیل کرده و حداکثر تا روز شنبه 18 خردادماه از طریق ایمیل به آدرس m_kaseb@ut.ac.ir (کارشناس تحصیلات تکمیلی دانشکده سرکار خانم کاسب) ارسال نمایند.

ضمنا لازم است که نسخه چاپی و امضا شده فرم پیوست به همراه مدارک مربوطه (کپی مدارک تحصیلی، کپی ریزنمرات کارشناسی و کارشناسی ارشد، مدرک زبان، مقالات پذیرفته/چاپ شده، کپی جلد و شناسنامه کتاب تالیفی/ترجمه‌ای، گواهی رتبه کارشناسی/کارشناسی ارشد در صورت وجود، توصیه نامه) و همچنین اوراق هویتی نیز در روز تعیین شده مصاحبه به منظور تشکیل پرونده فیزیکی به همراه داوطلب باشد.

آدرس دانشکده مهندسی صنایع: امیرآباد شمالی، خیابان کارگر شمالی، بالاتر از بزرگراه جلال آل احمد، دانشکده فنی، ساختمان مرکزی، طبقه سوم، دانشکده مهندسی صنایع، دفتر تحصیلات تکمیلی.

فرم مشخصات فردی داوطلب