اطلاعیه شماره 2: زمان برگزاری جلسه مصاحبه داوطلبان دکتری 98 مهندسی صنایع

پیرو اطلاعیه های قبلی دانشگاه تهران و اطلاعیه شماره 1 دانشکده مهندسی صنایع در خصوص برگزاری مصاحبه داوطلبان (آزمونی، استعداد درخشان) دکتری مهندسی صنایع، زمان حضور معرفی شدگان چندبرابر ظرفیت دکترای مهندسی صنایع به شرح زیر اعلام می شود. حضور داوطلبان بر مبنای ساعت تعیین شده برای انجام مصاحبه تخصصی الزامی است:

الف: داوطلبان با آزمون (روزانه)

حرف اول نام خانوادگی

روز مصاحبه

ساعت حضور

«الف» تا «غ»

دوشنبه 20 خرداده

ساعت 8 صبح

«ف» تا «ی»

سه شنبه 21 خرداد

ساعت 8 صبح

ب: داوطلبان بدون آزمون (استعداد درخشان)

حرف اول نام خانوادگی

روز مصاحبه

ساعت حضور

کلیه داوطلبان

سه شنبه 21 خرداد

ساعت 10 صبح

توجه 1: حضور داوطلب در زمان مقرر الزامی است و امکان جابجایی ساعت مصاحبه وجود نخواهد داشت.

توجه 2: داوطلبان باید پیش بینی 2 الی 3 ساعت انتظار برای انجام مصاحبه را داشته باشند؛ با اینحال ضروری است که کلیه داوطلبان راس ساعت مشخص شده در محل دانشکده حضور داشته باشند.

توجه 3: علاوه بر مدارک ذکر شده در اطلاعیه شماره 1 جهت تشکیل پرونده فیزیکی، ضروری است که داوطلبان یک نسخه تکمیل شده از «فرم مشخصات فردی داوطلب» که قبلا از طریق ایمیل ارسال کرده اند را برای ارایه به هیات مصاحبه‌کننده به همراه داشته باشند.

توجه 4: مصاحبه صرفا از داوطلبانی انجام خواهد شد که ثبت نام خود در سامانه پذیرش دانشگاه تهران را تکمیل کرده باشند.

آدرس: امیرآباد شمالی، خیابان کارگر شمالی، بالاتر از بزرگراه جلال آل احمد، دانشکده فنی، ساختمان مرکزی، طبقه سوم، دانشکده مهندسی صنایع، دفتر تحصیلات تکمیلی.