انتخاب مقاله عضو هیات علمی دانشکده مهندسی صنایع، به عنوان مقاله برتر کنفرانس بین‌المللی

مقاله استاد و دانشجویان دانشکده مهندسی صنایع پردیس دانشکده‌های فنی، مقاله برتر کنفرانس بین‌المللی « IEEE International Conference on Industrial Engineering and Engineering Management 2018 » در بانکوک تایلند شد.

به گزارش روابط عمومی پردیس، مقاله اساتید و دانشجویان دانشکده مهندسی صنایع دانشکده‌های فنی، با عنوان « A Bi- objective credibility- based fuzzy mathematical programming model for a healthcare facility location- network design problem. » در دوازدهمین کنفرانس بین‌المللی «مهندسی صنایع و مدیریت مهندسی» به عنوان بهترین مقاله انتخاب شد.

دکتر رضا توکلی مقدم، دکتر علی بزرگی امیری، مهندس پویا پوررضا و مهندس نسترن اولادزاد از دانشکده مهندسی صنایع پردیس دانشکده‌های فنی موفق به کسب عنوان و گواهینامه بهترین مقاله این کنفرانس شدند. گفتنی است، این کنفرانس بین‌المللی ۱۶ تا ۱۹ دسامبر ۲۰۱۸ در بانکوک تایلند برگزار شد.