برگزاری جلسه معارفه دانشجویان ورودی 95 گرایش مدیریت پروژه- مهندسی نفت وگاز

1395/08/01

جلسه معارفه دانشجویان ورودی 95 گرایش مدیریت پروژه- مهندسی نفت و گاز روز سه‌شنبه 27 مهرماه با حضور جناب آقای دکتر ایرانمنش، سرپرست محترم گرایش و جناب آقای دکتر وکیلی از اساتید مدعو دوره، مشاور وزیر نفت و مدیرعامل شرکت بهینه سازی مصرف سوخت و دانشجویان، در فضایی صمیمی در محل موسسه پژوهش در مدیریت و برنامه‌ریزی انرژی دانشگاه تهران برگزار گردید.

شروع جلسه با تلاوت قرآن مجید و پخش سرود مقدس جمهوری اسلامی ایران همراه بود. دکتر ایرانمنش ریاست محترم موسسه مطالعات بین المللی انرژی، در این جلسه تاریخچه‌ای مختصر از ضرورت و نحوه شکل‌گیری دوره مدیریت پروژه- مهندسی نفت و گاز در دانشکده مهندسی صنایع دانشگاه تهران، ارائه نمودند. سپس دکتر وکیلی با اشاره به قابلیت‌های علمی و تخصصی بالای فارغ‌التحصیلان این رشته در صنعت، ارائه طیف وسیعی از آموزش‌های مربوط به حوزه نفت و گاز و مدیریت پروژه در طی دوره به همراه برگزاری بازدید‌های متعدد از موسسات پژوهشی و پروژه‌های فعال در کشور را از نقاط قوت بارز این دوره برشمردند. پایان جلسه به پاسخگویی به سوالات آموزشی و صنفی دانشجویان اختصاص یافت.