تاریخ برگزاری مصاحبه دکتری (با آزمون و بدون آزمون)

قابل توجه دانشجویان متقاضی دوره دکتری نیمسال تحصیلی ۳۹۶۱ با آزمون (روزانه نوبت دوم) و بدون آزمون ( استعداد درخشان) (دعوت شده به مصاحبه)

مصاحبه مذکور روز شنبه 10 تیرماه و یکشنبه 11 تیرماه سال 1396 از ساعت 8 صبح در طی دو روز برگزار می‌گردد، که لازم است داوطلبان گرامی خلاصه‌ای از حوزه‌های پژوهشی مورد علاقه خود را حداکثر ۳ مورد در فرم ذیل (فرم خلاصه اطلاعات فردی) تکمیل و به همراه خلاصه‌ای از سوابق، مدارک علمی و مستندات مربوطه را تا قبل از شروع فرآیند مصاحبه نهایتا تا تاریخ 25خرداد به آدرس: امیرآباد شمالی، خیابان کارگر شمالی، بالاتر از چهارراه جلال آل احمد، دانشکده فنی، ساختمان مرکزی، طبقه سوم دانشکده مهندسی صنایع تحویل سرکار خانم کاسب کارشناس آموزش و یا سرکار خانم دهقان زاده دفتر دانشکده مهندسی صنایع ارسال نمایند.

فرم خلاصه اطلاعات فردی

لازم بذکر است فرم خلاصه اطلاعات فردی را می توانید به آدرس ایمیل سرکار خانم دهقان زاده ndehghanzade@ut.ac.ir ارسال نمائید.

ضمنا متقاضیان لازم است به اطلاعیه شماره 1 سایت دانشگاه تهران (http://ut.ac.ir/fa/news/4126) در خصوص پذیرش دوره دکتری سال تحصیلی 97-96 دقت فرمایند.