قابل توجه دانشجویان تحصیلات تکمیلی و اساتید محترم

بر پایه قانون پیشگیری و مقابله با تقلب در تهیه آثار علمی، همه دانشگاه‌ها، پژوهشگاه‌ها، و موسسه‌های آموزش ‌عالی، پژوهشی، و فناوری؛ باید تمام‌متن پیشنهاده‌ها (پروپوزال‌ها)، پایان‌نامه‌ها، و رساله‌های دانشجویان تحصیلات تکمیلی خود را که بدون طبقه‌بندی باشند، در سامانه‌های اطلاعاتی ایرانداک، ثبت و آنها را همانندجویی کنند. برای انجام این قانون، «سامانه ثبت پیشنهاده‌ها، پایان‌نامه‌ها، و رساله‌ها» در نشانی SABT.IRANDOC.AC.IR و سامانه «همانندجو» در نشانی TIK.IRANDOC.AC.IR در دسترس همگان گذارده شده است.

برای آشنایی بیشتر مدیران، استادان، کتابدارن، و دانشجویان با این سامانه‌ها و برخی دیگر از خدمات ایرانداک، کارگاه آموزشی رایگان حضوری با نام هفتمین زنگ ایرانداک: کارگاه آشنایی و کار با سامانه‌ها و پایگاه‌های اطلاعات ایرانداک برگزار می‌شود.

زمان: دوشنبه 9 اردیبهشت 1398 از ساعت 14 تا 16

محل برگزاری کارگاه: پژوهشگاه علوم و فناوری اطلاعات ایران (ایرانداک)

اطلاعات بیشتر و نام‌نویسی در نشانی irandoc.ac.ir/page/2964 در دسترس است.

همچنین ایرانداک آمادگی خود را برای برگزاری این کارگاه در محل آن موسسه گرامی اعلام می‌دارد. برای دریافت اطلاعات بیشتر با رایانامهinfo@irandoc.ac.ir مکاتبه فرمایید.