چاپ کردن
موسسه پژوهش در مدیریت و برنامه ریزی انرژی - indeng- دانشکده مهندسی صنایع
واحدهای وابسته
موسسه پژوهش در مدیریت و برنامهریزی انرژی
جزئیات خبر
درباره موسسه انرژی
04 09 2013 06:09
کد خبر : 10220691
تعداد بازدید : 50
انرژی و مدیریت بهینه آن همواره به عنوان یکی از چالشهای اساسی در سطح جهان و ایران بوده است. مدیریت و برنامهریزی انرژی از یک سوی به مجموعه پژوهشهای مستمر علمی و به روز و از سوی دیگر به متخصصان زبدهای برای هدایت منابع انرژی نیازمند است.
دانشکده مهندسی صنایع، با هدف تربیت متخصصان مدیریت و برنامهریزی انرژی و انجام پژوهشهای ملی در حوزه انرژی و با حمایت وزارت نیرو در سال 1382 اقدام به تاسیس موسسه پژوهش در مدیریت و برنامهریزی انرژی نمود. این موسسه پژوهشی دارای مجوز از شورای گسترش وزارت علوم، تحقیقات و فناوری است.
در ده سال فعالیت این موسسه دهها پروژه در حوزههای مدیریت انرژی، اقتصاد انرژی، بهرهوری انرژی، تجمیع دادههای انرژی در مدلسازی انرژی، فنآوریهای نوین انرژی، سیاستگذاریهای انرژی و به سفارش دستگاههای اجرایی ذیربط به انجام رسیده است.
همچنین قریب 200 روز آموزش در زمینههای گوناگون در موسسه پژوهش در مدیریت و برنامهریزی انرژی برگزار شده است.
روسای موسسه از بدو تاسیس به ترتیب آقایان دکتر سید فرید قادری 1386-1382، دکتر مسعود ربانی 1392-1386 و دکتر سید فرید قادری از سال 1392 تا کنون از اعضای هیات علمی دانشکده مهندسی صنایع بودهاند.
طراحی دوره MBA با گرایش مدیریت انرژی در سال 1391 در این موسسه انجام و اجرای آن با تدریس اساتید و متخصصان کشور در سال 92 به انجام خواهد رسید.
موسسه پژوهش در مدیریت و برنامهریزی انرژی تا کنون از دهها پایاننامه کارشناسی ارشد و دکتری در حوزههای مرتبط حمایتهای مادی و معنوی به عمل آورده است.
اولین کنفرانس مدیریت و برنامهریزی انرژی با اهتمام موسسه پژوهش و مدیریت در برنامهریزی انرژی و با شرکت گسترده متخصصان کشور در پردیس دانشکدههای فنی برگزار شده است.
در چارچوب تفاهمنامه همکاری فیمابین سازمان ملی استاندارد ایران و موسسه پژوهش در مدیریت و برنامهریزی انرژی، امکان توسعه مجموعه آموزشها و خدمات تخصصی در بخش انرژی در این موسسه فراهم گردید.
آدرس موسسه: ضلع شرقی دانشگاه تهران- خ قدس- پلاک 9
آدرس وب: http://riemp.ut.ac.ir
پست الکترونیکی: energy_institute@engmail.ut.ac.ir
تلفن: 66461990
نمابر: 66461680
اشتراک گذاری
https://indeng.ut.ac.ir/article/10220691